Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu
(HADYEK)

HAYVAN DENEYLERİ YEREL ETİK KURUL TOPLANTI TARİHİ DUYURUSU

Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurul toplantısı 29.05.2020 Cuma günü yapılacak olup; Başvurular 27.05.2020  Çarşamba  günü en geç mesai bitimine kadar kabul edilecektir. Bu tarihten sonra gelen başvurular bir sonraki toplantıda değerlendirilecektir.

Not:Proje başvuruları Elektronik Belge Yönetim Sistemi (ÜBYS) üzerinden elektronik imza ile yapılacak, dilekçe ve eklerinin (Başvuru formu, taahhütname, deney hayvanları kullanım sertifikası)  fiziki çıktıları eksiksiz ve ıslak imzalı olarak  ÇOMÜ- HADYEK Sekreteryasına ( ÇOMÜ Tıp Fakültesi Binası) elden teslim edilecektir ve ayrıca tüm belgeler hadyek@comu.edu.tr adresine mail yoluyla gönderilecektir. Sadece elden gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır. Kurum dışı başvurular ÜBYS  ve/veya fiziki olarak  yürütücüler tarafından teslim edilecektir.